Nagradna igra

Osvojite besplatni Klubportal KMS sustav na godinu dana i uštedite između 120 € i 550 €!

Upravljajte svojom klubskom web stranicom jednostavno i učinkovito. Dobit ćete aplikaciju za vođenje vaše klupske web stranice koja je vrlo jednostavna za korištenje. Rezultati i tablice, kao i lista strijelaca, bit će automatski ažurirani.

Na vašoj web stranici možete najprije objaviti svoje vijesti, a zatim ih lako podijeliti na Facebooku, WhatsAppu, Viberu i mnogim drugim platformama. Stvorite galerije i objavite svoje videozapise na vašoj web stranici. Svi imaju pristup vašoj web stranici bez ograničenja i nitko ne treba imati račun.

Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri, vaš klub se mora registrirati na web stranici www.klubportal.com. Klub mora podijeliti post o nagradnoj igri na svojoj Facebook stranici ili podijeliti sliku posta na službenom Instagram profilu kluba. Post o nagradnoj igri Klubportala bit će objavljen na Facebook stranici Klubportala i na Instagramu Klubportala.

Klub mora dobiti najmanje 500 lajkova na podijeljenom postu na kojem će biti označeno za koju zemlju se nagrada dodjeljuje. Poveznice za sudjelovanje u nagradnoj igri nalaze se na gornjim slikama. Na Instagramu, klub treba objaviti sliku posta.

Prvih 10 klubova koji dostignu 500 lajkova osvajaju nagradu. Članovi kluba trebaju napisati “Želimo klupsku web stranicu” u komentarima ispod nagradnog posta.

Klub treba poslati e-mail obavijest na info@klubportal.com čim ima 500 lajkova na Klubportal postu.

Sudjelovati smiju samo amaterski klubovi, a klubovi iz prve i druge lige nisu dopušteni.

Nagrada ne uključuje domenu i web hosting. Klub može koristiti vlastitu domenu ili kupiti .com domenu od Klubportala za 15 € godišnje. Troškovi web hostinga iznose 20 € godišnje, a klub se obvezuje koristiti web hosting od Klubportala zbog funkcionalnosti KMS sustava. U paketu web hostinga može se stvoriti neograničen broj mail adresa i neograničena količina prostora. Propusnost je također neograničena.

Ako klub objavljuje post svaki tjedan, produžit ćemo trajanje nagrade na još jednu godinu i preuzeti troškove web hostinga u drugoj godini.

Nagrada za pobjednički klub:

 • Besplatni pristup Klubportal KMS sistemu za vođenje klupske web stranice za jednu godinu (vrijednost od € 120 do € 550, ovisno o odabranom modelu).
 • Mogućnost produženja nagrade za još jednu godinu i preuzimanje troškova web hostinga u drugoj godini, ako klub redovito objavljuje novosti na svojoj web stranici.
 • Popust od 5% na sve proizvode Klubportala za pobjednički klub.
 • Opcija odabira Modela 2 s popustom od 50%, što znači da klub ne mora plaćati troškove .com domene i web hostinga, a može objavljivati sponzore i banere na svojoj web stranici i zaraditi novac.

Uvjeti za sudjelovanje u nagradnoj igri:

 • Nagradna igra otvorena je samo za amaterske klubove. Klubovi iz 1. i 2. lige ne smiju sudjelovati.
 • Klubovi moraju se registrirati na web stranici Klubportala (www.klubportal.com) kako bi sudjelovali u nagradnoj igri.
 • Klubovi moraju podijeliti post za nagradnu igru na svojoj Facebook stranici ili sliku posta na službenom Instagramu kluba.
 • Za podijeljeni post, klub mora dobiti najmanje 500 lajkova. Prvih 10 klubova koji dostignu 500 lajkova osvajaju nagradu.
 • Nakon što klub dostigne 500 lajkova, treba poslati obavijest na info@klubportal.com.
 • Nagrada ne uključuje domenu i web hosting. Klub može koristiti svoju vlastitu domenu ili može kupiti .com domenu kod Klubportala za 15 € godišnje. Troškovi web hostinga iznose 20 € godišnje, a klub se obvezuje uzeti web hosting kod Klubportala zbog funkcionalnosti KMS sistema.
 • Klubovi koji osvoje nagradu moraju najmanje jednom tjedno objavljivati novosti ili dijeliti raspored treninga, tablicu rezultata i listu strijelaca na svojoj web stranici, kako bi povećali posjećenost stranice i privukli sponzore, s tim postoji mogučnost da klub zaradi dodatni prihod.
 • Klubovi koji ne poštuju uvjete za nagradu bit će diskvalificirani.

Ispunite ovaj obrazac i vaš klub sudjeljuje u nagradnoj igri!

[wpforms id="2067"]

UVJETI SUDJELOVANJA
Sljedeći uvjeti reguliraju sudjelovanje u natjecanjima koje organizira Klubportal., Graćansko borje 7E, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu “KP”).

1. TKO MOŽE PRIJAVITI OVOM NATJEČAJU?

U natjecanju može sudjelovati bilo koji nogometni klub registriran u Hrvatskoj, Srbiji ili Bosni i Hercegovini.Klubportal zadržava pravo od sudionika zatražiti dokaz o registraciji kluba te, ukoliko isti nije predočen, isključiti sudionika i/ili pobjednika iz natjecanja. natjecanje. Svaki sudionik može sudjelovati samo jednom. Zabranjeno je višestruko sudjelovanje iste osobe s različitim računima. Povrede ovog pravilnika dovode do potpunog isključenja udruge. Nije dopušteno sudjelovanje putem agencija za tržišno natjecanje ili drugih trećih strana koje naplaćuju naknadu za svoje usluge. Zabranjeno je sudjelovanje zaposlenicima portala Kluba i njihovim srodnicima, osobama koje s njima žive u zajedničkom kućanstvu, kao i svim osobama koje su izravno ili neizravno uključene u organizaciju, planiranje ili provedbu natjecanja.

2. ŠTO UDRUGA MORA UČINITI ZA SUDJELOVANJE?

Sudjelovanje u nagradnoj igri je besplatno i ni na koji način nije vezano uz kupnju robe ili korištenje usluga. Nema pravo sudjelovanja. Za sudjelovanje u natjecanju klub mora ispuniti obavezna polja. Sudjelovanje je moguće online. Osim toga, udruga mora dostaviti svoj naziv, poštansku adresu i e-mail adresu radi utvrđivanja i obrade natječaja. Vezano za zaštitu podataka, poziva se na izjavu o zaštiti podataka Klubportala na https://www.klubportal.com/politika-privatnosti/. Ako sudjelujete, udruga i sve osobe koje sudjeluju pristaju na ove odredbe o zaštiti podataka.

3. ŠTO KLUB MOŽE OSVOJITI, KAKO ĆE SE ODREĐIVATI DOBITNIK I KAKO DO NAGRADE?

Nagrade koje će se osvojiti bit će objavljene u sklopu dotičnog natjecanja. Pobjednik ili pobjednici uvijek se određuju e-poštom s potvrdom natjecanja. Dobitnike će Klubportal ili njegovi davatelji usluga odmah obavijestiti putem e-pošte na e-mail adresu koju ste dobili nakon završetka natječaja. Ako su podaci za kontakt ili ime koje je sudionik naveo netočni, pogrešni ili se ne mogu isporučiti, pobjeda će se ponoviti u odnosu na tu jednu nagradu i bit će izabran drugi pobjednik. Ukoliko dobitnik ne stupi u kontakt s kontakt osobom navedenom u e-poruci u roku od 48 sati od dostave e-pošte, gubi pravo na nagradu. U tom će slučaju novi dobitnik biti određen automatskim izvlačenjem lutrije.

4. OBJAVA IMENA DOBITNIKA Svaki sudionik neopozivo je suglasan da Klubportal, u slučaju dobitka, po potrebi može objaviti naziv i adresu kluba sudionika (primjerice: “Klub iz je osvojio sljedeću nagradu:”). Osim toga, svaki pobjednik neopozivo pristaje da klupski portal navede ime i adresu pobjedničkog kluba na http://www.klubportal.com te na web stranicama klupskih portala i kanalima društvenih medija.

5. IZMJENA, PREKID, PREKID I ISKLJUČENJE NATJEČAJA
Klubportal zadržava pravo izmjene natječaja koji je u tijeku i modaliteta njegove provedbe u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti. Sudionici zahvaćeni takvim promjenama bit će pravovremeno obaviješteni na odgovarajući način. Naravno, Club Portal ni na koji način ne utječe na prava sudionika na nagrade koje su već postale važeće i neopozive. Nadalje, Klubportal zadržava pravo prekinuti ili potpuno prekinuti natjecanje u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

6. VAŽEĆI ZAKON I NADLEŽNOST Pravni odnos između sudionika i klupskog portala kao i uvjeti sudjelovanja podliježu isključivo njemačkom pravu. U mjeri dopuštenoj zakonom, pravni lijek je isključen.

Završni rok za ovaj natječaj je 1. travnja 2022. godine.

.

Shopping Cart
Scroll to Top