Klubportal

Tko Smo Mi

Istražite Priču

Iz ljubav prema nogometu i sportu

Šta je Klubportal

We cant change the world.
But lets try

Klubportal je online platforma koja pruža alate i usluge za pomoć sportskim klubovima u upravljanju njihovim aktivnostima i poboljšanju njihovih performansi. Platforma je započela kao jednostavan hobistički projekt grupe prijatelja koji su bili strastveni o nogometu i željeli su pozitivno utjecati na svoju lokalnu zajednicu.

U početku je Klubportal bio samo način za amaterske nogometne klubove da učinkovitije komuniciraju i organiziraju svoje aktivnosti. Kako se više klubova pridruživalo platformi, osnivači su shvatili da u sportskom svijetu postoji stvarna potreba za ovom vrstom usluge i počeli su razvijati Klubportal u robusniji proizvod.

Tijekom vremena, Klubportal se pretvorio u posao koji radi puno radno vrijeme, sa timom razvijatelja, marketinških stručnjaka i osobljem za podršku korisnicima koji rade na poboljšanju platforme i pružanju najboljeg mogućeg iskustva svojim korisnicima. Platforma je proširila svoje usluge izvan samo komunikacije i rasporeda na alate za upravljanje financijama, regrutiranje igrača i analiziranje podataka o performansama.

Danas, Klubportal služi sportskim klubovima svih razina, od amaterskih do profesionalnih, i postao je neophodan alat za trenere, menadžere i igrače. Njegov uspjeh je dokaz strasti osnivača za sportom i njihove predanosti pomaganju drugima u postizanju njihovih ciljeva.

Naš proces

01.
Istraživanje

Naša istraživanja pomažu nam da bolje upoznamo potrebe igrača, trenera, navijačima i roditelja u nogometnoj zajednici. Radimo s klubovima kako bismo utvrdili što stvarno žele i trebaju.

02.
Ideja i koncept

Razvijamo jedinstvene ideje i koncepte koji će ispuniti potrebe naših klijenata. Za to koristimo naše iskustvo i znanje. Temeljimo naše ideje i koncepte na realnim potrebama

03.
Dizajn i proizvodnja​

Razvijamo inovativne i visokokvalitetne proizvode za nogometne klubove i njihove članove. Prilagođavamo svaki proizvod i uslugu kako bismo ispunili jedinstvene potrebe naših klijenata.

04.
Prodaja i servis

Naša prodajna i servisna ekipa pruža neprestanu podršku klijentima kako bi im osigurali najbolje iskustvo s našim proizvodima. fokusiramo se na individualne potrebe svakog klijenta i nastojimo osigurati najbolje rješenje za njih.

Podijeli ovu stranicu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skype
Telegram
WhatsApp
Email
Shopping Cart
Scroll to Top