Pridružite se našem timu

Mi smo mlada i inovativna tvrtka, posvećena pružanju najboljih proizvoda i usluga našim klijentima. Trenutno tražimo talentirane pojedince koji će se pridružiti našem timu i pomoći nam u nastavku rasta i uspjeha.

Kao član našeg tima, imat ćete priliku raditi na uzbudljivim i inovativnim proizvodima, surađivati s dinamičnim i kreativnim timom te preuzeti nove izazove i odgovornosti kako biste rasli i razvijali svoju karijeru.

Nudimo različita radna mjesta u raznim područjima, uključujući razvoj softvera, dizajn, marketing, prodaju i podršku korisnicima. Bez obzira jeste li tek započeli svoju karijeru ili želite napraviti sljedeći korak, imamo poziciju koja odgovara vašim potrebama.

U Klubportal-u vjerujemo u ulaganje u naše zaposlenike i pružanje podrške i resursa koji su im potrebni za uspjeh. Nudimo konkurentne plaće, sveobuhvatne pogodnosti i mogućnosti rasta i napredovanja.

Pridružite nam se na Klubportalu i započnite svoju karijeru s tvrtkom koja cijeni inovacije, kreativnost i teški rad. Prijavite se danas i krenite prema vašem budućem uspjehu!

Shopping Cart
Scroll to Top