Dobrodošli na Klubportal – inovativnu platformu koja nudi vrhunsku tehnologiju za vaš klub! S našim web sustavom, AI kamerama i online TV kanalom, vaš klub će postati centar zabave i interakcije za članove i posjetitelje.

Naš web sustav omogućava vam jednostavno i brzo upravljanje vašim klubom – rezervacije stolova, evidenciju članova, organizaciju evenata, promociju i prodaju karata, sve na jednom mjestu. Također, naš sustav nudi napredne analitičke alate koji će vam pomoći u boljem razumijevanju potreba vaših članova i posjetitelja.

Naše AI kamere koriste napredne tehnologije prepoznavanja lica i kretanja, što omogućava praćenje posjetitelja u realnom vremenu te sprečavanje neželjenih događaja. Također, kamere pružaju visokokvalitetnu video snimku koja će vam pomoći u analizi poslovanja.

Konačno, naš online TV kanal omogućava vam da emitirate događaje iz vašeg kluba uživo, bilo da se radi o koncertima, sportskim utakmicama ili drugim događajima. Tako će članovi vašeg kluba moći sudjelovati u događajima čak i ako se ne nalaze u klubu.

Pridružite se Klubportalu i poboljšajte poslovanje vašeg kluba!

#Klubportal #nogomet #Hrvatska #sportskiportal #sportskenovosti #nogometniportal #nogometuHrvatskoj #nogometneutakmice #nogometnevjesti #nogometnaskola #nogometnatrening #nogometneigre #nogometnifanovi #nogometnistadion #nogometnisezonah #nogometniklubovi #nogometnapriča #nogometnisusreti #nogometniliga #nogometnozabava #nogometnoozračje #nogometnokošarka #nogometnirezultati #nogometnetablice #nogometnemomčadi #nogometnežene #nogometnemajice #nogometnimomčadima #nogometnezanimljivosti #nogometnezabave #nogometnoozračje #nogometnovosti #nogometniderbi #nogometnapriprema #nogometnatreneri #nogometneinovacije

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart
Scroll to Top