Mobilna aplikacija
za snimanje utakmica

03
Mobilna aplikacija

Snimite svoje igre mobitelom

Mobilna aplikacija za snimanje utakmice uživo

Mobilna aplikacija za snimanje uživo

Snimajte svojim pametnim telefonom ili tabletom

Najosnovnije značajke koje trebate znati:

Za pauziranje streama kliknite donju srednju tipku odmah pored mjerača vremena.
Za prekid prijenosa kliknite na gumb s desne strane ‘’Završi emitiranje’’.
Za označavanje kliknite na gumb ”Istakni”. Kada to učinite, snimka će biti spremljena 10 sekundi unatrag u vremenu od trenutka kada kliknete na gumb.
Primjer: igrač puca i postigne lijep gol, u trenutku kada on ili ona postigne gol, vi kliknete na gumb ‘’Highlight’’ i ovaj videoisječak će biti spremljen na vašem kanalu kao Highlight video.

Kako biste vidjeli u kojoj kvaliteti emitirate uživo, kliknite na bijeli gumb s mjeračem desno pored ‘’Završi emitiranje’’ Ovdje možete smanjiti ili povećati kvalitetu. Preporučujemo da ga postavite na srednju razinu, a ako imate lošu internetsku vezu, trebali biste smanjiti kvalitetu kako bi stream tekao glatko.

Značajke za igru:
Ažuriranje semafora jedna je od glavnih funkcija koje ćete koristiti. S lijeve i desne strane možete vidjeti gumbe plus i minus sa svake strane. Ovdje možete ažurirati semafor kada momčad postigne gol.

Za ažuriranje razdoblja, kliknite na gumb s lijeve strane i razdoblje će se ažurirati što možete vidjeti u gornjem srednjem dijelu ekrana.

Značajke za događaj/natjecanje:
Kvaliteta streama posebno je važna kada postoji natjecanje u izvedbi koje zahtijeva visoku kvalitetu. Kao što je spomenuto u najosnovnijim značajkama aplikacije, regulator možete pronaći na desnoj strani zaslona. Ali za kvalitetno snimanje morate imati dobru i stabilnu internetsku vezu.

Shopping Cart
Scroll to Top