Klubportal

Zašto smo pokrenuli Klubportal?

Zašto smo pokrenuli Klubportal

Pokrenuli smo Klubportal jer vjerujemo da tehnologija može pomoći nogometnim klubovima svih veličina da poboljšaju svoje operacije i povežu se sa svojim navijačima na nove i inovativne načine.

Vidimo nogometne klubove kao složene organizacije koje moraju upravljati širokim rasponom aktivnosti, uključujući:

 • Upravljanje igračima: Praćenje registracija igrača, ugovora i medicinskih kartona.
 • Trening: Planiranje i izvođenje treninga, kao i upravljanje logistikom utakmice.
 • Finanse: Praćenje prihoda i rashoda, kao i upravljanje sponzorstvima i prikupljanjem sredstava.
 • Komunikacija: Komuniciranje s igračima, trenerima, roditeljima i navijačima.

Vjerujemo da tehnologija može pomoći nogometnim klubovima da uspostave te aktivnosti i poboljšaju svoju učinkovitost. Na primjer, možemo klubovima pružiti:

 • Platformu u oblaku: To klubovima omogućuje pristup svojim podacima s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.
 • Mobilnu aplikaciju: To omogućuje igračima, trenerima i roditeljima da ostanu povezani s klubom, čak i kada su u pokretu.
 • Moćni analitički motor: To klubovima omogućuje praćenje njihovog učinka i donošenje informiranih odluka o svojim operacijama.

Vjerujemo i da tehnologija može pomoći nogometnim klubovima da se povežu sa svojim navijačima na nove i inovativne načine. Na primjer, možemo klubovima pružiti:

 • Socijalnu medijsku platformu: To klubovima omogućuje izgradnju zajednice oko svog tima i angažiranje navijača u stvarnom vremenu.
 • Platformu za live streaming: To navijačima omogućuje gledanje utakmica uživo, čak i ako ne mogu biti na stadionu.
 • Trgovinu s robnom markom: To navijačima omogućuje kupnju službene klupske robe online.

Vjerujemo da Klubportal može pomoći nogometnim klubovima svih veličina da ostvare svoje ciljeve. Strastveni smo u korištenju tehnologije kako bismo nogometne klubove učinili učinkovitijim i povezanijim. Obavezujemo se pružiti klubovima alate za uspjeh.

Što želimo dati igračima, trenerima, roditeljima i navijačima

Želimo dati igračima, trenerima, roditeljima i navijačima bolji nogometni doživljaj. Želimo da bude lakše igračima pratiti svoj napredak, trenerima planirati i izvoditi treninge, roditeljima da budu uključeni u aktivnosti svoje djece i navijačima da prate svoje omiljene momčadi.

Vjerujemo da nam tehnologija može pomoći u postizanju ovog cilja. Razvijamo niz proizvoda i usluga koji će olakšati igračima, trenerima, roditeljima i navijačima da se povežu jedni s drugima i s igrom koju vole.

Evo nekih od stvari koje želimo dati igračima, trenerima, roditeljima i navijačima:

 • Personalizirano iskustvo: Želimo svakom igraču, treneru, roditelju i navijaču pružiti personalizirano iskustvo koje odgovara njihovim individualnim potrebama.
 • Ugodnije iskustvo: Želimo da bude lakše igračima, trenerima, roditeljima i navijačima da pristupe informacijama i uslugama koje im trebaju.
 • Više angažirano iskustvo: Želimo da nogomet bude uzbudljiviji i nagrađivajniji za igrače, trenere, roditelje i navijače.

Obavezujemo se koristiti tehnologiju kako bismo nogomet učinili boljim iskustvom za sve uključene. Vjerujemo da Klubportal može pomoći nam da to postignemo.

#nogomet #football #fudbal #hrvatska #soccer #croatia #sport #torcida #kosarka #srbija #hajduk #hajduksplit #fudbaler #hnl #calcio #euro #seriea #vatreni #nogometomanija #messi #zagreb #laliga #torcidaitornado #torcidasplit #dinamozagreb #torcidazadar #fudbaleri #th #hajdukzivivjecno #poljud

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart
Scroll to Top